29 Temmuz 2010 Perşembe

FENERBAHÇELİLERİ Üzecek bir Haber!

FENERBAHÇE'nin son olarak bonservisi için 16 milyon Euro vererek sınırlarını zorladığı ASAMOAH GYAN, Fransız basınına oldukça çelişkili ifadeler kullandı.

Önceleri ısrarla FENERBAHÇE'de oynamak istediğini ve kulübünün ikna olması halinde Sarı-Lacivertli formayı seve seve sırtına geçireceğini belirten 25'lik golcü bu kez de tam tersi açıklamalar yaptı. Fransa'nın Le Quipe gazetesine konuşan Gyan, "Ben kulübüm Rennes'de şu anda çok mutluyum. Hocam ve takım arkadaşlarım da beni çok seviyorlar. Şu aşamada kulüp değiştirmek benim için çok da önemli değil" dedi.

Halen bu oyuncuyu ısrarla kadrosuna katmak için pazarlıklarını son hızla sürdüren Sarı-Lacivertli yöneticilerin ne yapacağı da merakla bekleniyor.

Sonunda ölümlerin sırrı çözüldü!


Erçek Gölü'nde Ördekleri Neyin Öldürdüğü Sonunda Anlaşıldı.

''Sonunda ölümlerin sırrı çözüldü!'' Bu haber başlığını bir haber sitesinde okuduğumda hemen tıkladım. Okuduğumda ise, umduğum haberin bu olmadığını anladım. Neyse.. siz de okuyun:))


Van'ın Erçek Beldesi'nde 10 gün önce gölde yüzlerce ördeğin ölümüne bir bakteri ve parazitin neden olduğu ortaya çıktı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Veterinerlik Fakültesi tarafından alınan numunelerde yapılan incelemeler sonrası ördeklerin ölüm sebebinin göçmen kuşlar olduğu belirlendi. Veterinerlik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Lokman Aslan, "Ördeklerden onlarca numune aldık. İncelemelerimiz sürüyor" dedi.

Arınç, "Ya, şu kadar boyuyla bir şeyler söylüyor” dedi.



Arınç, Kılıçdaroğlu'nun boş sloganlar ürettiğini ifade ederek; 
"Ya, şu kadar boyuyla bir şeyler söylüyor” dedi. 
Arınç'ın bu sözleri yeni bir polemiği başlatacağa benziyor. 
Verilere göre Kılıçdaroğlu'nun boyu 1.71, Arınç'ın boyu ise 1.77.

Fener, Turu Kadıköy'e Bıraktı

FENERBAHÇE, 
Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Young Boys takımıyla 2-2 berabere kalarak Play-off turu için büyük avantaj yakaladı. 








FENERBAHÇE'nin golleri, 5. dakikada EMRE BELÖZOĞLU, 42. dakikada MİROSLAV STOCH'tan geldi. İsviçre Young Boys takımının golleri ise 18. dakikada Dudar ve 89. dakikada Costanzo'nun penaltı atışından geldi. 
KIRMIZI KART: Oyunu 43. dakikada yavaşlattığı gerekçesiyle KAZIM, ikinci sarı kartı da görerek oyun alanını terk etti.
AYKUT KOCAMAN, 2010-2011 sezonunda 19 BİN 91 seyircinin izlediği ve
FENERBAHÇE'de çıktığı ilk resmi maçtan galibiyetle ayrılmadı.


 

ARDA Kimin Alternatifi?


Haber: Arda Kimin Alternatifi?

 
GALATASARAY Kaptanına Almanya'dan Süpriz Teklif

Werder Bremen, Dünya Kupası'nda Almanya  formasıyla harikalar yaratan ve başta Real Madrid ve Barcelona olmak üzere dünyanın en kalburüstü takımlarını peşinde koşturan Mesut Özil'in  takımdan ayrılması durumunda bu boşluğu nasıl dolduracağını buldu. Alman ekibinin Real Madrid'e kısa süre zarfında imza atması beklenen genç  oyuncudan doğacak boşluğu, Galatasaray Kaptanı ARDA TURAN'ın dolduracağı öne sürüldü.
Alman basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid'in Mesut için Werder Bremen'e 20 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu ve Alman temsilcisinin gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan oyuncuyu para kazanarak takımdan göndereceği vurgulandı.
MASAYA OTURACAKLAR:
Mesut Özil'in takımdan ayrılması durumunda ise orta sahaya maestro arayan Yeşil-Beyazlı takımın ARDA TURAN Galatasaray'a 15 milyon Euroluk bir teklif sunacağı kaydedildi. Hemen hemen her fırsatta İngiltere'de hatta olursa Liverpool'da oynamak istediğini dile getiren Arda'nun bu şaşırtıcı teklif karşısında ne yapacağı ise merakla beklenmeye başlandı. Haberlerde, Mesut'un İspanyol devine imza atması durumunda Alman kulübünün yöneticilerinin Galatasaray'ın kapısını çalarak ARDA TURAN için pazarlık masasına oturacakları belirtildi. 
(spor.haberler.com haberi)