31 Aralık 2011 Cumartesi

5 ÜNLÜ ASTROGLARDAN 2012 KOÇ BURCU YORUMLARI



Ünlü Yorumcular, KOÇ Burçlarının 2012'nin 2. Yarısında Güzel Sürprizler  Yaşayacakları Konusunda Birleşiyorlar.


REZZAN KİRAZ
Geçtiğimiz 2 yıl boyunca Satürn sizi zorlamış ve özellikle kariyer hayatınız ve evle ilgili konularda fazlasıyla yormuştu. Bu uzun dönemde ileriki yıllar için temel atmaya çalıştınız. Satürn, temmuz ayına kadar sizi rahat bırakmıyor ve özellikle Koç burcunun son 10 gününde doğanları zorunlu olarak daha fazla çabaya davet ediyor.
Ancak 2012 temmuz ayından itibaren şartlar tamamen lehinize değişecek. Uzun zamandır yapmaya çalıştığınız şeyleri daha rahat bir denge içerisinde başaracaksınız. Satürn size uzun vadeli düşünebileceğiniz, özellikle kariyer hayatında çok daha kararlı ve istikrarlı olabileceğiniz koşullar getirecek. Şimdiye kadar size direnç gösteren kişi ve gelişmeler artık önünüzde daha fazla engel olamayacaklar.





YASEMİN KUTSİ
Geçen yıl, bazı inişler çıkışlar yaşayan kendisini bir aşağıda bir yukarıda bulan Koç burçlarına Uranüs, bu yıl onlara değişik sürprizler sunuyor. Her şeyden evvel yılı mutlu bitirecekler.
Koç burçları bu yıl, bütün kargaşaya rağmen Yılı 3'e bölecekler. İlki Ocak-Haziran döneminde yine bazı inişler çıkışlar yaşayarak geçirecekler ama yeni projeler ve yeni işler var. Yeni işlerde düşmanlar yine işbaşında olacaklar. Sevgili Koç Burçları, hedeflerinize varmak için bazı önemli dersler aldınız. Buna göre uygulayın her şeyi. Bu altı aydan sonra ki 3 ayı inanılmaz güzel şeyler yaşayarak geçireceksiniz, hedefinize varacaksınız. 5 Ekimden sonra istenilen tüm başarıları ve hedefleri elde etmiş olarak yılı bitireceksiniz.

NURAY SAYARI
2012 yılı boyunca evlilik,ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz olacak.Evliyseniz yeni sorumluluk alabilir,ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Evliliklerinizin gerçek bir temel üzerine kurulu olup olmadığı bu 25 yıl içinde yaşadığınız olaylarla ortaya çıkacak.Bekarsanız ilişkilerinizin sorumluluklarını üstlenmek ve ciddi bir platforma taşımak için uğraşacaksınız. Belki de evlilikten korkuyorsunuz ve şu ana kadar kaçtınız ama önünüzdeki günlerde belki de ilk defa sorumluluk almaya açık olacak ve evlilik kararını düşünmeye başlayacaksınız.Mayıs ayı mart ayı doğumlu Koçlar için ilginç bir ay olabilir.Dramatik kişilik değişiklikleri,hayatınızın tam anlamıyla değişmesi,içinizdeki özgürlük ve farklılık isteğinin yoğunlaşması yaz aylarında hayat yönünüzün ve beklentilerinizin değişmesine yol açabilir.Ayrıca bu yıl,her türlü olumsuzluk karşısında korunacak,beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız.Haziran ayında Koç burcunun mart ayında doğanları için oldukça şanslı bir dönem başlıyor.Ağustos’un ortalarına doğru çok önemli fırsatlar ayağınıza gelecek.Kendinizi geliştirmek,ruhunuzun ihtiyaçlarını önemseyecek seçimlerde bulunmak için harika bir dönem.

YASEMİN BORAN
Zorladığınız şeyler de geri dönüp sizi zorluyor gördüğünüz gibi. Kendinizi yenilemek için karşılaşacağınız fırsatları iyi değerlendirin. Özellikle şu dönem geri giden Merkür uyumlu etki yapıyor ama yine de geçmişin derinliklerine sizi götürür. Eski dostlar eski projeler şu anda yeniden gündeme gelecek. Burcun 2. ve 3. 10 günlük devresinde doğmuş olanlar şu anda hem eski projelerini yeniden hayata geçirmek hem de dostluklarını ve arkadaşlıklarını gözden geçirdikleri bir süreç içerisinde bulunuyorlar.2012 sizin için özgürleşme yılı olarak tarif edebileceğim özgürlük, yenilenmek, var olan koşullarınızı tamamen değiştirip dönüştürmek isteyeceğiniz bir süreç. Özellikle önemsediğiniz kişiler önemsediğiniz konular, önemsediğiniz kişilerle ilgili gerilim yaşama ihtimaliniz var. Fakat bütün bu gerilimlere rağmen aslında tarzınızı ve alışkanlıklarınızı tamamen değiştirme fırsatını da yakalayabileceğiniz bir dönemdir. Üzerinizde baskı yaratan olaylar aynı zamanda sizin bilincinizin derinlikleri ki potansiyel yeteneklerinizin açığa çıkmasına yardımcı olacak. 2012 yılında kendinizi, tarzınızı ve yaşam tarzınızı tamamen değiştirmeyi başaracaksınız. Özellikle burcun 2. ve 3. evresinde doğanlar bu sene 2012 yılında evlerini, işyerlerini, ortaklarını, ilişkilerini kısaca hayatlarında istemedikleri ama sürdürdükleri her ne varsa şimdi bu sene bütün bunları değiştirmek mecburiyetinde kalacaklar. Benim tavsiyem en iyisi siz mecbur kalmadan kendiniz değişikliğinizi yapın. 

ŞENAY YANGEL
Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. 6 ay boyunca gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız. Uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir, karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, yapabileceklerinizin farkındasınız, bu da sizleri güçlü kılacak. Yılın 2. 6 ayında ise özel yaşamınız ön plana çıkmaya başlıyor. Oldukça sıkıntılı geçen dönemlerden sonra ilişkisi devam eden Koç’lar, ciddi kararlar alacaklar ve duygularını tüm netliğiyle ifade edecekler. İlişkinizin gidişatını duygularınızın doğrultusunda belirleyeceksiniz. Bekar Koç’lar, ekim ayında karşıt burcunuz Terazi’deki seyrini tamamlayacak olan yıldızların öğretmeni Satürn’ün burç değiştirmesi ile birlikte olumlu bir sürece gireceksiniz. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınızın aşka dönüşebileceği gibi arkadaşlarınız aracılığı ile tanışacağınız yeni bir insanla keyifli bir beraberliğe başlayabilirsiniz.

Kaynak:2012 Burç Yorumları