12 Şubat 2011 Cumartesi

KÜÇÜK KIZIN TÜRKÜSÜ:''Saçlarından Bir Tel Aldım, Haberin Var mııı? Yâr..Yâr, Haberin Var mıııı??

Ben gönlümü sana verdim.. haberin var mı? Yâr..yâar.. haberin var mı? Gözden ırak dilden uzak, Ben seni sevmişim eyvah.. haberin var mıııııı??


Başbakanımıza Delikanlılık ve Raconluk Dersi Veren Adamın Oğlu Kerem Altan.. Bu mudur Senin Delilanlılığın? Delikanlı Adam,Yaşadığı Bir İlişkiyi Başka Kişilerle Paylaşmaz!!

Kerem Altan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ''Delikanlılık'' dersi vermeye kalkan adamın oğlu. Bir yazısında, Başbakan R.Tayyip Erdoğan için: ''
 “Bu mu senin manevi değerlerin? Bırak bizim örfümüzü, geleneğimizi, manevi değerlerimizi, Mafya`da bile yoktur kavgaya aileyi karştırmak. Kavga etmek istiyorsan başbakana yakışır bir olgunlukla, delikanlı gibi kavga etmek istiyorsan delikanlıya yakışan bir raconla kavga edeceksin”
Diye yazmışsın. Pehh!! Ne de büyük lâf etmişsin! Bir de söyleyene bak!!


Peki bu DELİKANLILIK dersini biraz da oğlun Kerem Altan için vermeyi düşünmedin mi? Delikanlı bir adam, yaşadığı ilişkiyi bir başkasıyla paylaşmaz! Neden ona: ''Delikanlı olmak istiyorsan, herşeyi delikanlıya yakışır bir ogunlukla yaşayacaksın.'' diye öğretmedin? 
İstenildiğinde, hiçbirşey medyada paylaşılmıyor. Gereğinde susturulabiliniyor. Kalburüstü insanların hayatında  neler neler dönüyor da, haberimiz bile olmuyor. ''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' Dizisinde dönen dolaplarda olduğu gibi.
Tamam, Defne Joy'un yaptığını da tasvip edenlerden biri değilim.. ama.. 1.5 yaşındaki çocuğun hatrına, bu olay usulünce gizlenemez miydi? Bir de yazında ''Aile karıştırılmaz'' sözüne yer vermişsin.
Sen nesin kimsin ki oğlun ne olacak? Kalkmış bir de Delikanlılık modelini çiziyorsun. Delikanlı Adam, Bir başka erkeğin eşi ile yatmaz! Midesi kaldırmaz. Şayet midesi varsa tabi! Baban Çetin Altan'dan aldığın bu  terbiye ile mi geldin buralara? Bu da sorgulanır.
Başbakan'a Delikanlılık ve Raconluk dersi vereceğine, önce iğneyi kendine, sonra çuvaldızı başkasına batır misali, oğlun Kerem'i alsaydın karşına bir 'OLGUN BABA' modeli çizseydin de  verseydin dersini oğluna da.

Ahmet Altaaaaaaan... Sana mı kalmış Delikanlılık dersi vermek?? 
SEN KİİİİİİİİM , DELİKANLI ADAM KİİİİİİİİİİİİİM????

Reyhan Garip