24 Ağustos 2010 Salı

Buruk Acı (Enstr)


Buruk Acı... (Enstr.)
Yükleyen reyhan_garip. -

Nerdeysen Orası Benim Cennetim.. SEMİRAMİS PEKKAN


Nerdeysen Orası Benim Cennetim (Semiramis Pekkan)
Yükleyen reyhan_garip. -

Saddam, Hitler'in oğluymuş!... İşte Onun oğlu olduğunu kanıtlayan iddialar !

Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin hakkında ki bu şok iddiayı atan, ''Reich'ın Oğlu'' kitabının Yazarı De Sales
"Hitler’in sevgilisi 20 Nisan 1937’de Saddam’ı doğurdu. Nazi ajanları hastaneyi basıp bebek Saddam’ı Tikrit’e götürdü." İşte bu iddialar, gündeme 3 yıl öncesi bomba gibi oturmuş.


Ne yalan söyliyeyim, ben bu haberi yeni öğrendim. İlginç bularak, buraya taşıdım. Belki benim gibi bu haberi kaçıranlar vardır diye. Bu haber, o zaman ABD'de herkesi dehşete düşürmüş.

Kitap, 2007'de çıkmış.

Yazar tarafından yazılan “Reich’ın Oğlu” adlı kitaba göre, 1936’da Hitler’in genç sevgililerinden biri hamile kalmış.Bundan Hitler’in bile haberi yokmuş. Alman gizli servisi bu bebeğin “Führer” için sorun olacağını  düşünerek, genç kızı doğum yapması için Beyrut’a kaçırmışlar.. Bu sırada Alman ajan, Bağdat’ta Nazi yanlısı bir Arap genciyle pazarlık yapmış. Ajan, bu gence yüklü para vererek, nisanda doğacak olan bebeğe iyi ve güvenilir bir aile bulmasını istemiş. Arap genci, bu iş için nisanda doğum yapacak olan kızkardeşini önermiş. 


Hitler’in sevgilisi, 20 Nisan 1937 günü Saddam’ı dünyaya getirmiş. Tam yedi gün sonra bu kız kardeşin doğum sancıları tuttuğunda, Nazi ajanları Beyrut’taki hastane odasını basmışlar. Kucağından zorla almışlar bebeği. Gece gizlice Tıkrit’te Tulfa ailesinin fakir gecekondusuna götürülmüş. Bu sırada Arap gencinin kızkardeşinin doğuracağı bebekle, ajanların getireceği bebeği kimseye fark ettirmeden nasıl değiştireceğini hesaplamışlar. Ancak hiç beklemediği bir şey olmuş.. Bebek ölü doğmuş ve kızkardeşi de kan kaybından bilincini yitirmiş. Bu fırsatı değerlendiren Arap genci, kimseye fark ettirmeden bebekleri değiştiriyor. Ölü bebeği de Alman ajanlar ortadan yok etmişler.
 

Saddam büyüyünce, ona babasının Hüseyin el Macit olduğu ve doğumdan önce  kendilerini terk ettiği söyllenmiş. Nazi sempatizanı ve aşırı milliyetçi militan olarak tanınan  Saddam'ın ’dayısı’ olan Arap genci Hayrullah, 1941 yılında İngilizler’e karşı yapılan bir İsyana katıldığı için, altı yıl hapis yatmış. Hayrullah, Saddam Devlet Başkanı olmasının ardından, Bağdat Belediye Başkanlığı’na da atanmış. 

VE İŞTE BU OLAY, HİTLER’İN IRAK’A BİR HEDİYESİ OLARAK ADLANDIRILIYOR.

Nazi Almanya’sıyla Irak yönetimi zaman zaman yakın ilişkiler kurmuş. Eeee tabi, ne de olsa Führer'in oğlu ordaydı.


İddiayı doğrulayan kanıtlardan bazıları işe şunlar;


-Saddam, sürekli babasını tanımadığını söylüyormuş. 
-Baba-oğul, birbirine çok benziyor.
-Ortadoğu’da babasız bir adam, nasıl olur da, Almanya gibi bir ülkeden yardım almadan büyük bir diktatör haline gelebilir.
-Saddam Hüseyin, hayatının her döneminde Alman ajanlar tarafından korunuyordu. 
-BM ambargosu sırasında, Alman şirketleri Irak’a iş yapıyormuş.
-Saddam Hüseyin’in Bağdat’taki sığınağını yapan Alman mühendis'in dedesi, Alman diktatör Adolf Hitler’in de sığınağını yapmış.

Benim anlıyamadığım burda bir şey var burda.

Peki neden Saddam'ın asılmasını Almanlar engelleyemediler?

O zaman Saddam yaşıyor demektir. Bu fikir geliyor şimdi aklıma. TV lerde bize gösterilen Saddam, Hüseyin Saddam değil o halde. Almanlar; bir şekilde, bu işi de hallettiler o zaman.

Hahahaaaa.. bu arada bunu da belitmeden geçemeyeceğim. 
Hitler ile benim doğum günüm aynı. 


Yani, 20 Nisan :)))

Reyhan garip.
-