9 Ağustos 2010 Pazartesi

Ahu Tuğba üstsüz yakalandı...

Geçtiğimiz günlerde tangalı fotoğrafları basına yansıyan Ahu Tuğba'nın balayındaki hızı daha da arttı. Henüz adı bilinmeyen eşi ile birlikte balayını geçirdiği Kos adasında tangalı fotoğrafları basında yer alınca ''Beni bir kez daha tangalı göremeyeceksiniz'' açıklaması yapan Ahu Tuğba, bu kez de üstsüz yakalandı. Kos Adası'ndan dönüşte denize girmek için uğradığı Gündoğan Beldesindeki Loca Beach'de ortamın sakin olmasını fırsat bilerek üstsüz jet ski keyfi yaparken görüntülenen Ahu Tuğba rahat tavırlar sergiledi. (Gazetevatan.com)

Yeni Anayasa paketinde YÖK neden yok?

Erdoğan'a zor soru...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı: 'Anayasa paketinin içinde YÖK neden yok?'

Paketin içinde 12 Eylül’ün tek izi olan YÖK’ün neden olmadığını soran MHP’li Bölükbaşı, yanıtı da kendi verdi: Çünkü YÖK’ü ele geçirdiler. Bu nedenle de değişiklik yapmaya gerek duymuyorlar.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, AKP hükümetinin devletin her kademesinde boğazına kadar yolsuzluk çamuruna battığını iddia ederek, “Bundan kaçmak için Anayasa paketi hazırlamışlardır” dedi.


PKK açılımı

“Başbakan geçen yıl başlattığı PKK açılımının önümüzdeki dönemde ilerletilebilmesi için, bu kapsamda atmaya hazırlandığı adımlarının Anayasa engeline takılmasını engellemek için bu Anayasa değişikliğini önümüze getirmiştir. Habur, Başbakanın PKK açılımının aynasıdır. Başbakan bu paketle PKK’nın milli kimliğinin önünü açacaktır. Anayasa’nın değiştirilemez 2’nci addesi üzerinde adım atmaya başlarsanız, Anayasa suçu işlemiş olursunuz. Bunun karşılığı da Anayasa Mahkemesi’nde yargılanmaktır. Başbakan onun için anayasa  değişikliğine giderek ve yüce divanda ileride kendisinin yargılanması muhtemelAnayasa Mahkemesi’ni ele geçirmeye çalışıyor.
(Gazetevatan.com haberi)