7 Ağustos 2010 Cumartesi

Beşir'in Nihal'e olan gizli sevdası.. izleyin


Bir Günah Gibi, Gizledim seni.. Ajda Pekkan
Yükleyen reyhan_garip. - Video klipler, sanatçı röportajları, konserler ve çok daha fazlası.

Ver elini bana sahip... (İzle)

ver elini bana sahip | izlesene.com

''Hangisi hayvan'' dedirten kamera görüntüleri..

İngiltere'nin başkenti Londra'da güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntüler, izleyenleri şaşkına çevirdi.


Arkadaşlarına şaka yapmak için köpeğini kullanan alkollü şahıs, köpeği söylediklerini yerine getirmeyince çılgına döndü.

Terrier cinsi köpeğe öldüresiye tekme atan şahsı arkadaşları zor durdurdu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler haber kanallarınca yayınlanınca İngiltere ayağa kalktı. İşte 'Hangisi Hayvan' dedirten güvenlik kamera görüntüleri.
Hangisi hayvan? | video.mynet.com

Öcalan'ın istediği kitap şaşırttı..

12 yıldır İmralı'da bulunan Abdullah Öcalan, her fırsatta avukatlarından farklı kitap ve dergiler istiyor.

Öcalan'ın son olarak istediği kitap ise oldukça dikkat çekici. Prof. Dr. Abdulhaluk Çay'ın "Her Yönüyle Kürt Dosyası" kitabını avukatlarından isteyen Öcalan, bu tercihiyle şaşırttı. Öyle ki, bu kitap bugüne kadar Kürt kavramını sosyolojik anlamda -doğru ya da yanlış- en kapsamlı işleyen nadir eserlerden birisi.

1071 yılından başlayarak 19. yüzyılı da içerisine alan eser, Kürt kavramını ve Kürtler'in bölgedeki yaşantılarını her yönüyle irdeliyor. Derin bir alan çalışmasını da içerisinde barındıran bu kitap uluslararası gelişmelerin Kürtler'le olan ilişkisini de ayrıntılı olarak ele alıyor.

Kitabın ana fikri ise şöyle özetleniyor:
'Kürtçülük politikasının altında emperyalist devletlerin Ortadoğudaki hakimiyet mücadelesi yatmaktadır. Türkiyenin bölgedeki etkinliğini ve jeopolitik hakimiyetini engellmek maksadıyla Ortdoğu’da suni bir Kürt devleti yaratılmak istenmektedir.'


Recep beyin Memuru, Sözleşmeli öğretmen hamallık yaparken öldü..

Tekirdağ'da bir lisede ücretli öğretmenlik yapan evli ve 2 çocuk babası, 44 yaşındaki Ahmet Fazlı Elçi, okula gelen kitapları hamallık yaparak taşıdığı sırada kalp krizi geçirerek öldü.
Atatürk Çok Programlı Lisesi'nde sözleşmeli öğretmen Elçi'nin kitapları 40 TL karşılığında taşıdığı, yaz aylarında maaş alamadığı için hamallık yaptığı belirlendi.
Ahmet Fazlı Elçi, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle bir anda düşerek baygınlık geçirdi. Okulda bulunan görevliler tarafından 150 metre ilerideki sağlık ocağına götürülen öğretmen Elçi'nin kalp krizi geçirdiği belirlendi. İlk müdahalesi sağlık ocağında yapılan Elçi, kısa süre sonra kurtarılamadı.


Kadınlar neden dekolte giyer?

ABD'deki Minnesota Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma kadınların neden dekolte giydiklerinin sebeplerini ortaya koydu. 



Araştırmaya göre kadınlar; yumurtlama dönemlerinde daha seksi, dekolte kıyafetler  giyiyor.

Bu durumun sebebi erkekleri etlilemek değil; rakiplerinin, bir başka deyişle diğer kadınların gözünü korkutmak. Kadınlar, rakiplerini korkutarak elemek için dekolte giyiniyor.




Furkan’ın ölüm anı videosu, ABD’yi karıştırdı. Videoyu izleyin.



Kendi internet haber sitesini kuran gazeteci Dave Lindoff dün yaptığı haberle ABD’nin gündemine oturdu.

Gazze’ye yardım götürürken İsrail askerlerince durdurulan Mavi Marmara gemisindeki Furkan Doğan’ın infaz görüntüleri dün ABD’yi ayağa kaldırdı.

Videoda infaz edilen kişinin büyük bir ihtimalle 19 yaşındaki Amerikan vatandaşı FURKAN DOĞAN olduğunu belirten Lindorff, ''İşte şimdi İsrail'in yalanları açığa çıktı... İsrail askerlerinin kendileri için hiçbir tehdit oluşturmayan bu kişiyi vahşice tekmeledikleri ve sonunda da çok kısa mesafeden kafasına 4 kurşun sıktıkları görülüyor.''
Ayrıca videodaki görüntülerin de Doğan’ın The Guardian gazetesinde yayınlanan otopsi raporuyla uyumlu olduğu belirtildi.

Lindorff, Beyaz Saray’ın şimdiye dek İsrail’i kınamadığına da dikkat çekerek, bu videodan sonra Amerikan yönetiminin mutlaka İsrail’den kendi vatandaşının uluslararası sularda düzenlenen bu operasyonla öldürülmesinin hesabını sorması gerektiğini kaydetti.