10 Ağustos 2010 Salı

''Müjde..sayın Türkeş, Amerika Apo'yu bize teslim ediyor''

Alpaslan Türkeş'i arayan dönemim Başbakanı Tansu Çiller;
: "Efendim size  bir   müjdem  var;  Amerikalılar Apo'yu bize teslim ediyorlar!" 

Deneyimli politikacı Türkeş sükunetini bozdu; ''Sayın başbakan sakın ha! Sakın Apo'yu teslim almayın. Size onu astırmazlar. Teslim ederken de bir takım şartlar ileri sürerler. Bu şartları yerine getirmezseniz siyaseten sizi bitirirler. Getirirseniz zaten bitersiniz. Sakın teslim almayın!" 
Alparslan Türkeş'e göre Apo'yu teslim almak, onunla birlikte bütün problemlerini de teslim almak olacaktı; Türkiye bunun altından kalkamazdı. Ecevit, Bahçeli ve Yılmaz… Tarih Alparslan Türkeş'i haklı çıkaracaktı.

KILIÇDAROĞLU, 'İŞÇİ EMEKLİSİYİM' DİYEN BAŞBAKAN'IN,EMEKLİ SANDIĞI NUMARASINI VERDİ


Kılıçdaroğlu, işçi emeklisi olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan'ın, emekli sandığı numarasını verdi. Kılıçdaroğılu, şunları söyledi: 
"Ben size Recep Bey'in emekli sandığı numarasını verceğim. '54.771.295.0' Recep bey akşam giderken baksın. İşçi emeklisi mi, emekli sandığı emeklisi mi? Bu numaraya baksın kendi adını görecek. Kendi soyadını görecek. Millete niye doğruları söylemedim diye adamın yüzü kızarır mı bilmem. Görmek isterdim."

Hürriyet Arşivinden ilginç bir haber:))


Ben bu fıkrayı çok sevdim...


Temel Almanyada çalışıyormuş. Birgün Alman arkadaşı Temele: 
-''siz Türkler sadece para için çalışıyorsunuz, ama biz Almanlar, onurumuz için çalışırız.'' demiş. Temel: - ''HAKLISINIZ, HERKESİN NEYİ EKSİKSE ONUN İÇİN ÇALIŞIR..'' demiş.