22 Ağustos 2010 Pazar

12 Eylül'de İşkence Gören Ülkücülerin intikamı alınacak diye, T.Erdoğan Anayasa'sına ''Evet'' diyemem Sayın Topçu! İntikam için bu Anayasa'yı mı beklediniz Sayın Topçu!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, 12 Eylül referandumunda "hayır" oyu vereceğini açıklayan MHP Genel Başkanı Bahçeli ve ekibine sert sözlerde bulundu. Topçu, "12 Eylül'de işkence gören ülkücüler adına seni ve yanındakilerini Allah'a havale ediyorum" dedi.     

Sayın BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu,

12 Eylül'de İşkence gören Ülkücülerin intikamını almak şimdi mi aklınıza geldi? 30 Yıl neden beklediniz?  Daha önce nerelerdeydiniz?

Yeni Anayasa Paketi  tek maddeden ibaret değil. Sen İntikam alacaksın diye Ülkemizi tehlikeye sokamazsın sayın Topçu! Kurunun yanında yaş yakamazsın! 

12 Eylül 1980 Öncesi;  Türkeşçi, Ecevitçi, Erbakancı, Demirelci... yüzlerce gençlerimiz öldü inandıkları ideoloji uğruna. Olan o gençlerimize oldu asıl.

Yüzlerce analar, babalar, kardeşler  ağladı. Sokaklarda yürüyemiyorduk korkudan.. taa ki.. 12 Eylül'e kadar.            

Reyhan garip
 





BDP Lideri Demirtaş'tan KILIÇDAROĞLU ve BAHÇELİ'ye: ''Savaşta samimi iseniz, Köy Koruyucusu olun''



Bdp Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK ile AKP'nin Görüşüp Anlaştıklarına ilişkin sözlerine karşılık "kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye Buradan Sormak İstiyorum. Eğer Bu Mesele Konuşularak Çözülmeyecek ve Dağdakiler Konuşularak İkna Edilmeyecekse, Sizin Derdiniz Demek Ki Savaştır. Eğer Gerçekten Ülkenizi Seviyorsanız, Savaşta da Samimiyseniz Gönüllü Köy Korucusu Olun" Dedi.  (Sondakika.haberler.com'dan alıntı)

Hahahayyyy... Bu Habere Gülünür İşte!!... "Karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar"mış. Muhabir arayınca bülbül, Bakan arayınca "dut yemiş bülbül"

Devlet Bakanı
ve Hükümet Sözcüsü Hüseyin Çelik;
Habertürk TV'de ,

"Türkiye'nin Nabzı" programının canlı yayın konuğuydu. Programın moderatörü Didem Yılmaz, "Bugün Habertürk gazetesinde bazı sanatçılara referandumda hangi oyu verecekleri sorulmuş. Nasıl değerlerdiniz anketi?" diye sorunca, Bakan Çelik'ten ummadığı bir yanıt aldı. 
Çelik, ankette hayır oyu vereceklerini belirten sanatçılardan dördünü bizzat aradığını ve hiçbirinin böyle bir şey söylemediğini öğrendiğini ifade etti.
  
Ertesi gün Fatih Altaylı bir "araştırma komisyonu" kurup, olayı inceletmiş. Adı geçen herkesin gazete muhabirleri tarafından arandığını ve yanıtlarının doğru olduğunu teyit etmiş.
Sadece Mehmet Ali Erbil'in yerine "Hayır" yanıtını menajeri Perim Özgeldi vermiş.  
Mustafa Sandal'ın yanıtı ise kesinlikten uzak ve "muğlak" imiş ama gazeteye kesin yanıt olarak yansımış.
Demek ki neymiş? "Karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar"mış. Muhabir arayınca bülbül, Bakan arayınca "dut yemiş bülbül" olunurmuş.  

Haydi biz buna "devlet büyüğüne saygı" deyip, geçelim. Ama oyun kutsal olduğunu ve gizli kalması gerektiğini de bu vesile ile hem sanatçı dostlarımıza hem de meslektaşlarımıza hatırlatalım...


Yüksel AYTUĞ/Sabah'tan alıntı

EZEL Hayranlarına Kötü Haber!...


EZEL BU SEZON BİTİYOR...

Milyonları ekran başına kitleyen, Reyting şampiyonu ve Kenan İmirzalıoğlu'nun adeta yeniden doğduğu Ezel dizisi, bu sezon ekranlara veda ediyor. 

Ezel dizisi oyuncu Burçin Terzioğlu, Bugün gazetesinden Şebnem Özcan'a verdiği röportajda; 


''Bu sezon bitecek. İki sezon bir dizi için iyidir. İzleyicinin tadı damağında kalsın.'' dedi.