22 Ağustos 2010 Pazar

Hahahayyyy... Bu Habere Gülünür İşte!!... "Karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar"mış. Muhabir arayınca bülbül, Bakan arayınca "dut yemiş bülbül"

Devlet Bakanı
ve Hükümet Sözcüsü Hüseyin Çelik;
Habertürk TV'de ,

"Türkiye'nin Nabzı" programının canlı yayın konuğuydu. Programın moderatörü Didem Yılmaz, "Bugün Habertürk gazetesinde bazı sanatçılara referandumda hangi oyu verecekleri sorulmuş. Nasıl değerlerdiniz anketi?" diye sorunca, Bakan Çelik'ten ummadığı bir yanıt aldı. 
Çelik, ankette hayır oyu vereceklerini belirten sanatçılardan dördünü bizzat aradığını ve hiçbirinin böyle bir şey söylemediğini öğrendiğini ifade etti.
  
Ertesi gün Fatih Altaylı bir "araştırma komisyonu" kurup, olayı inceletmiş. Adı geçen herkesin gazete muhabirleri tarafından arandığını ve yanıtlarının doğru olduğunu teyit etmiş.
Sadece Mehmet Ali Erbil'in yerine "Hayır" yanıtını menajeri Perim Özgeldi vermiş.  
Mustafa Sandal'ın yanıtı ise kesinlikten uzak ve "muğlak" imiş ama gazeteye kesin yanıt olarak yansımış.
Demek ki neymiş? "Karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar"mış. Muhabir arayınca bülbül, Bakan arayınca "dut yemiş bülbül" olunurmuş.  

Haydi biz buna "devlet büyüğüne saygı" deyip, geçelim. Ama oyun kutsal olduğunu ve gizli kalması gerektiğini de bu vesile ile hem sanatçı dostlarımıza hem de meslektaşlarımıza hatırlatalım...


Yüksel AYTUĞ/Sabah'tan alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder