14 Ağustos 2010 Cumartesi

2010-2011 Futbol Sezonu Bugün Açılıyor. İşte oynanacak ilk maçlar..

Yeni sezonda ismi Süper-Toto SüperLigi olarak değişen Türkiye 1. Futbol Ligi bugünkü karşılaşmalarla sezona merhaba diyor.Yaklaşık 3 aylık aranın ardından başlayacak olan futbol sezonu yine Türkiye de yılın en çok konuşulan gündemlerinden biri olacak. 18 kulübün kıyasaıya yarışacağı yeni sezonda , takımlar yine renkli ve flaş transferleriyle izleyicilere güzel bir sezon yaşatmak istiyor.

İLK MAÇLAR
 
Sezonun ilk haftası Gaziantepspor- Kasımpaşa ve Sivasspor-Galatasaray  maçı ile açılacak.

Günün Programı İse Şöyle :

20:00 Gaziantepspor - Kasımpaşa
 
20:00 Sivasspor - Galatasaray  
22:00 Bucaspor - Beşiktaş  
22:00 Eskişehirspor - Gençlerbirliği

BURSASPOR MOTİVASYON KAYNAĞI
Bursaspor'un geçen yıl bir ilki gerçekleştirerek , 26 sene sonra Anadolu'ya şampiyonluk yaşatması bu sene diğer Anadolu kulüplerine ayrı bir motivasyon kaynağı olacak Bu sene doğrudan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan yeşil-beyazlı takımi Fenerbahçe'nin  de 3. ön eleme turunda bu lige veda etmesi sonucunda önemli miktarda geliri kasasına indirmiş olacak.

10 YABANCI FUTBOLCU

Kulüpler 2010-2011 ve 2011-2012 Sezonlarında 10 yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşme imzalayabilecek.Müsabakalarda 6 tanesi sahada yerlerini alabilecekken , 2 tanesi yedek soyunacak , diğer 2 tanesi de maçları tribünden takip edebilecek.

TFF'den ŞEFFAKLIK POLİTİKASI

Türkiye Futbol Federasyonu izlediği şeffaflık politikasına istinaden disiplin ihlalleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk halinde, sevke konu müsabakanın hakem ve temsilci raporlarının da savunma istem yazılarıyla birlikte kulüplere gönderilmesine karar verdi.

TOPLAR NİKE'DAN
Yeni Sezonda Süper-Toto Süper Liginde Nike'ın dizayn ettiği Total 90 Tracer PL adlı top kullanılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder